Home > Agenda > Atout France workshop Travel In France!

Atout France workshop Travel In France!

Doe inspiratie op en ontdek de nieuwigheden in Frankrijk tijdens de workshop Travel in France !
Atout France nodigt je op 20 september 2017 uit op de jaarlijkse workshop Travel in France.
Kom het aanbod voor individuele reizen en groepsreizen van de Franse toeristische dienstverleners ontdekken en laat je inspireren voor de organisatie van jouw toekomstige uitstappen, want er valt altijd iets nieuws te beleven in Frankrijk! Van atypische adresjes tot originele bezoeken, Frankrijk zit boordevol plekken die het verkennen waard zijn.   Met de aanwezigheid van onder andere de Oise, de Meuse en de Elzas staan de bestemmingen ten noorden van de Loire centraal, maar ook Corsica zal dit jaar aanwezig zijn.   Je zal een twintigtal Franse partners tijdens een workshop en lunch kunnen ontmoeten en kan in de voormiddag meer te weten komen over 4 partners tijdens een interview dat geleid zal worden door Vlaamse presentatrice Ilse Van Hoecke.
Op de workshop kan je via “thematische routes” rond gastronomie, cultuur, outdooractiviteiten of schooltoerisme de belangrijkste troeven van onze partners ontdekken.   De workshop vindt plaats in het Elisabeth Center in hartje Antwerpen.

Wilt u deelnemen? Ga naar de website van het evenement en vul snel het inschrijvingsformulier op de pagina in. Plaatsen zijn beperkt.

Programma:
11u00 – Interactieve presentatie
13u30 Workshop met een twintigtal Franse partners
16u30 Einde van de workshop