D-evram 19 12 01 – 6 december 2019

BTS Hackaton – Sustainability

Binnen het kader van de Belgian Travel Summit organiseren de Belgische vakverenigingen in 2020 een reeks Hackathon-evenementen om de whitepaper verder uit te werken.

De Belgian Travel Summit heeft als doel een gemeenschappelijke visie op ons Belgische toerismebedrijf op te bouwen en is een uniek en gezamenlijk initiatief georganiseerd door de verschillende vakverenigingen ABTO, CLIA, UPAV en VVR. In 2020 start er een reeks Hackathon-evenementen rond de verschillende thema’s die in Ras al Khaimah werden opgestart om deze verder te verdiepen.

Het eerste Hackathon-evenement staat in het teken van duurzaamheid en vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020 van 10.00 tot 17.00 uur in de Thomas More Hogeschool te Mechelen. Alle aanwezigen van de Belgische Travel Summit in mei 2019 in Ras Al Khaimah in de Verenigde Arabische Emiraten zijn sowieso gratis te gast.

Wanneer je wil deelnemen aan de Hackathon en wanneer je de kans liet liggen om deel te nemen in mei 2019, zal je gevraagd worden om 45 € uro + btw te betalen om de kosten te dekken. Deze worden gefactureerd na jouw online registratie.

Let op! Het aantal deelnemers is beperkt.

Om alles vlot en efficiënt te laten verlopen wordt iedere deelnemer uitgenodigd om deel te nemen aan een voorbereidende conference call.

Hou er rekening mee dat in deze registratiefase geen betaling vereist is. De factuur wordt je nadien toegezonden.

Het invullen van het registratieformulier is een bevestiging van jouw aanwezigheid. Je aanvaardt hier meteen ook de betalingsvoorwaarden.

Inschrijven kan via deze link.