Sebastien Pauwels aan boord bij VVR: extra ondersteuning voor de leden

Sebastien Pauwels (ex-Thomas Cook) heeft het VVR-team vervoegd als accountmanager. Hiermee wordt deze openstaande functie eindelijk ingevuld met als doel het contact met de leden verder te versterken en hen nog beter te kunnen ondersteunen. Zijn ervaring op vlak van productie, distributie, klantendienst, analyse en zelfs woordvoerderschap zullen zeker van pas komen in deze rol.

Sebastien zal in zijn functie een belangrijke rol opnemen in een aantal lopende projecten om deze verder uit te werken, optimaal af te stemmen op de bestaande noden, te finaliseren en uit te rollen. Uiteraard zal hij zo snel mogelijk, rekening houdende met de huidige maatregelen, contact opnemen met de leden om hun feedback te verzamelen en eventuele vragen beantwoorden. Hij zal een coƶrdinerende rol hebben tussen leden en verschillende diensten van de VVR zodat dossiers vlot en efficiƫnt opgevolgd worden.

Tijdens de afgelopen crisismaanden heeft het team in Brugge heel wat werk verzet. In de huidige situatie blijven de uitdagingen echter groot. Sebastien zal hier zeker zijn steentje kunnen bijdragen.

(Sebastien zal zijn functie combineren met de activiteiten die hij reeds uitoefent als consultant)

Je kan Sebastien zijn contactgegevens terugvinden op de website van de VVR, via de pagina www.vvr.be/ons-team


7 oktober 2020

Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw – VVR
Koningin Astridlaan 29/0001
8200 Brugge
info@vvr.be – www.vvr.be