Home > Blog

Blog

De online blog van de Vereniging Vlaamse Reisbureaus – VVR.
Updates over de Belgische reissector.

#BETravelCongress: netwerken tijdens de ‘Market Place’

Een van dé netwerkmomenten tijdens het #BETravelCongress van UPAV en VVR is de ‘Market Place’ – een dynamische ontmoetingsplaats waar reisprofessionals in een persoonlijke setting samenkomen met een diverse groep van leveranciers. Dit is uw unieke kans om face-to-face te netwerken, strategische partnerschappen te vormen en exclusieve deals te sluiten.

#BETravelCongress 2024

Na de succesvolle lancering van ons eerste gezamenlijke UPAV-VVR Belgian Travel Congress, in het charmante Coimbra, Portugal, vorig jaar, zijn we verheugd u uit te nodigen voor de volgende editie die deze keer doorgaat van 18 tot en met 21 april in PortAventura World, gelegen aan de prachtige Costa Daurada in Catalonië, Spanje.

Werknemers extra belonen dankzij onze ledenvoordelen

In de zoektocht naar geschikt personeel, speelt je verloningsbeleid een cruciale rol. Een aantrekkelijk verloningsbeleid zorgt ervoor dat je medewerkers niet langer een grote brok van hun brutoloon zien verdwijnen. Met onze ledenvoordelen kan je je medewerkers extra belonen.

Startende reisonderneming in de kijker: UPtravel

In onze nieuwste blogpost stellen we graag een veelbelovende nieuwkomer voor in de reiswereld: UPtravel. Opgericht door de gepassioneerde Charleen, is UPtravel ontstaan uit haar diepe liefde voor IJsland en haar verlangen om unieke reiservaringen te creëren. We spraken met Charleen om meer te weten te komen over het unieke verhaal achter UPtravel en wat deze reisonderneming zo bijzonder maakt.