5 redenen om bij een erkend reisagent te boeken

Ze ontzorgen je:

 1. Vakkennis
  Een reisagent weet zich als geen ander een weg te banen in de complexe werelden van de hotels, vluchten, cruisen, autoverhuur, enz. Ze scholen zich op allerhande manieren bij. Zo zijn ze aanwezig op workshops van hun leveranciers (hoe werkt dit reserveringsysteem?), gaan op studiereizen (welk hotel biedt wat aan? Hoe zien de kamers en de faciliteiten er uit?), brochurevoorstellingen (welke touroperator biedt wat aan?),… Eén voor één netwerkmomenten waar ze op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen.
 2. Personal shopper
  Bij een reisagent krijg je steeds persoonlijk advies. Je bent voor hen zoveel meer dan een volgende verkoop. Ze luisteren naar je wensen en behoeften. Dankzij hun ervaring kan je reisagent je tips en persoonlijke ervaringen meegeven. Door het menselijk contact met je reisagent maken ze het boeken van een reis een aangenamere ervaring.
 3. Tijd- en geldbesparing
  Door hun kennis van de verschillende reserveringsystemen en contacten weten ze precies welk voordeel ze er voor u kunnen uithalen. Hierdoor besparen ze jou heel veel van jouw kostbare tijd en geld uit.
 4. Informatie en bijstand
  Je reisagent zal je steeds blijven informeren over je reis en bijstand verlenen voor (wil je nog iets bij boeken? Een uitstap, een restaurant reserveren?), tijdens (heb je extra advies nodig? Moet er een probleem opgelost worden?) en na de reis (is alles naar wens verlopen?) Ook dit zorgt voor een goede gemoedsrust.
 5. Zekerheid
  Een erkend reisagent beschikt over een verzekering insolventie en burgerlijke aansprakelijkheid reisonderneming. Ben je niet zeker of je zou boeken bij een erkend reisagent? Vraag even naar hun erkenningsnummer en bewijs van hun verzekeringen.