Ludwig’s Angels

Dat er een tsunami (vergeef me het woord) van nieuwe initiatieven woedt binnen de VVR is als een open deur intrappen.  Er is een nieuw logo, een nieuwe website met onder andere deze blog met Hoogvlieger rubriek en zoveel meer. Het stemt mij trouwens tevreden dat u mijn bijdrage leest.

Het was Fien die mij belde en in haar gekende charmante stijl vroeg of ik in het kader van Internationale Vrouwendag op zondag 8 maart iets leuk zou kunnen schrijven over mijn team.  Nu heb ik nog nooit ‘neen’ tegen Fien gezegd en ik kan me moeilijk inbeelden dat iemand dat ooit zou doen.  Kleine randopmerking : ik kreeg 48u om een mooie lofzang over mijn 3 medewerksters te produceren.

Wist u trouwens dat de werking van VVR gebaseerd is op 5 pijlers, waarbij de pijler duurzaamheid zich niet beperkt tot de klimaatproblematiek maar ook meer gelijkheid tussen man en vrouw beoogt ?   Meer vrouwen aan de leiding zowel in de politiek als bij de bedrijven en ook in de raden van bestuur.  Dit is dus eveneens een werkpunt voor VVR waar gelukkig Annick, Dorine en Stephanie hun mannetje staan en durven ingrijpen bij teveel haantjesgedrag.

Mijn opdracht was echter : het Globus-team.  Dat zijn Mirella, Veerle en Katrijn.  Ik noem ze wel eens Charlie’s Angels.  Als 12-jarige keek ik immers wekelijks (binge-watching bestond nog niet) naar een nieuwe episode van deze Amerikaanse actie-serie. Met veel jongensachtige bewondering voor Kate Jackson, Farrah Fawcett en Jaclyn Smith en jaloers op de mysterieuze Charlie. 

Mijn team, heeft net zoals de Angels, het talent en de doorzetting om de vele moeilijke opdrachten die ze krijgen tot een goed einde te brengen.

Ik hoef dus niet meer jaloers te zijn op Charlie en eigenlijk moest ik mijn bijdrage dus beginnen met :

Once upon a time, there were three little girls who went to the Tourism School; and they were each assigned very hazardous duties. But I took them away from all that, and now they work for me. My name is Ludwig.

Ludwig en zijn Angels Mirella, Veerle en Katrijn

Lees meer over Globus Travel Management in ons tijdschrift De Hoogvlieger dat eind maart in je bus valt.

Globus Travel Management
Driekoningenplein 16
9820 Merelbeke
Tel: 09/233.63.36
globus@globusreizen.com