Prettige feestdagen en een hoopvol 2022

Beste collega’s,


Op de dag van Kerstavond wensen we jullie graag een bijzonder fijn en warm eindejaar toe en houden we jullie graag op de hoogte van de verdere ontwikkelingen in de onderhandelingen die lopen met de verschillende kabinetten.

Het jaar is zonder meer uitdagend geweest en gezien de situatie mogelijk nog uitdagender dan 2019. Als sector hebben jullie echter weer volop jullie meerwaarde bewezen en dat blijkt ook uit de reacties van reizigers, betrokken overheden en controlediensten.

We wensen jullie vanwege het hele VVR-team dan ook onze beste wensen toe en kijken met jullie uit naar een beter 2022. Dat jaar zal opnieuw uitdagend worden, aangezien de pandemie nog niet helemaal voorbij is zoals de vierde golf liet blijken.

Maar de reisgoesting is er, de steeds hogere vaccinatiegraad zal de pieken meer en meer uitvlakken, meer en meer bestemmingen openen opnieuw en nieuwe opportuniteiten kondigen zich aan. Dus we kijken positief naar de toekomst waar we als sector eens te meer onze meerwaarde kunnen onderstrepen.

Beste wensen en maak er een schitterend 2022 van!