Startende reisonderneming in de kijker: Fossanna

In juli 2013 maakte ik voor het eerst kennis met IJSLAND. Al van voor de landing, door het vliegtuigraampje turend naar de speciale lavavelden, was ik verkocht aan het land vol vulkanen, gletsjers en uitgestrekte vlaktes.

Ik keerde in de winter terug op zoek naar poollicht, de daarop volgende zomer om de Westfjorden en het binnenland te bezoeken,… en zo vond ik altijd wel een reden om terug te gaan. Eerst in groep, dan alleen reizend en vervolgens als gids.

De passie nam enkel maar toe. Ik leerde de IJslandse taal, ging alle uithoeken opzoeken en verbleef er geregeld langere periodes. Ik ondernam meerdere gidsreizen en ook individuele reizigers kwamen bij mij terecht voor advies over het bijzondere IJsland.

Het starten van mijn eigen onderneming werd een logisch gevolg. Gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen, aangevuld met lokale contacten, is het mijn passie om reizigers een mooi avontuur te bezorgen in dit voor mij meest unieke land.

Fossanna is de bijnaam die ik in IJsland kreeg. Anna als afkorting van Annelies. Foss, omdat ik reizigers minstens één waterval per dag wil laten zien.

Contactgevens:

Annelies Barentsen
+32 476 88 58 37

https://www.fossanna.com
https://www.instagram.com/anneliesiniceland/

Heb jij ook plannen om een reisonderneming te starten?
Contacteer het VVR secretariaat via info@vvr.be. We helpen je graag verder.


23 januari 2023