Startende reisonderneming in de kijker: Outside the Corral

Wie verlangt naar een vakantie waar verbinding met de natuur, paardrijden en betekenisvolle belevingen centraal staan, kan sinds kort terecht bij Outside the Corral: specialist in authentieke ruiterreizen op maat.

Van het noorderlicht bewonderen op de rug van een IJslands paard in Noorwegen tot galopperen door de eindeloze woestijn in Namibië. Bij Outside the Corral kan elke paardenliefhebber, van complete beginner tot gevorderde ervaren ruiter, op tal van unieke locaties in Europa, Afrika en Zuid-Amerika prachtige paardrijtochten beleven in een authentieke setting. Ook niet-ruiters kunnen vaak bij de reis aansluiten.

Outside the Corral is het geesteskind van Laure-Anne Rigaux, al meer dan 15 jaar fervent ruiter en reiziger. Door zelf vele ruiterreizen te ondernemen en drie zomers te werken op een locatie voor ruiterreizen in Frankrijk ontwikkelde Laure-Anne een diepe feeling voor deze niche en kreeg het idee rond Outside the Corral vorm. Verrassend genoeg gaf net de coronapandemie haar het laatste duwtje om de sprong te wagen: “Dit reisconcept is relevanter dan ooit. Ruiterreizen sluiten helemaal bij de huidige slow travel trend aan. Het is een tragere, intensere manier van reizen, met een duurzaam karakter en véél open ruimte.”

De lokale partners van Outside the Corral zijn steeds kleinschalige adresjes, waar paardenwelzijn, duurzaamheid en harmonie met de omgeving hoog in het vaandel worden gedragen. Het zijn vaak familiebedrijven die niets liever doen dan hun gasten onder te dompelen in hun manier van leven en vele verhalen met hen te delen. Stuk voor stuk unieke pareltjes die Laure-Anne met veel passie in de kijker zet!

Zin om te onthaasten te paard?

Contactgegevens:
+32 471 83 50 59
hello@outsidethecorral.com
https://outsidethecorral.com/nl

Heb jij ook plannen om een reisonderneming te starten?
Contacteer het VVR secretariaat via info@vvr.be. We helpen je graag verder.


4 april 2022