Startende reisonderneming in de kijker: Slobeltour

Een reisonderneming starten in volle crisisperiode. Ook Zoey, Jonas en Yvan besloten om er voor te gaan. Hun bestaande informatie website werd omgevormd naar een boekingstool voor reizen in Slovenië en België. Jonas stelt jullie voor: Slobeltour.

Het begon allemaal met een informatieve website over Slovenië en België (Slobeltour), met de bedoeling om beide landen meer kenbaarheid te geven. Slovenië is immers weinig gekend bij de Belgen, terwijl omgekeerd Slovenen ook in ons land heel wat moois kunnen ontdekken. Beide landen hebben tal van troeven zoals de mooie natuurlandschappen, de cultuur van lekker eten en drinken, cultureel erfgoed, …

Vermits mijn echtgenote Zoey van Sloveense afkomst is was dit een supplementaire troef om het prachtige Slovenië meer in de aandacht te brengen.

Maar na verloop van tijd kregen we veel vragen of het ook mogelijk was om een verblijf te reserveren via ons. In volle corona-crisis hebben we dan ook besloten om samen met onze nieuwe vennoot (Yvan) er vol voor te gaan en werd onze site omgevormd naar een echte boekingssite!

Slobeltour zal zich voornamelijk richten op 30+ers met een iets hoger budget. De accommodaties die wij zullen aanbieden zullen voornamelijk de meer luxueuze zijn. Vakantie voor ons is rust, relax en zonder zorgen kunnen genieten van een top verblijf!

Wij hebben op zeer korte tijd reeds meer dan 10 accommodaties in Slovenië onder contract, allen te bezichtigen en natuurlijk ook te boeken op onze website.

Contactgegevens:

0472/69.19.49
info@slobeltour.com
slobeltour.com

Facebook SlobeltourInstagram @slobeltour_com

Heb jij ook plannen om een reisonderneming te starten?
Klik dan even door naar onze info-pagina of contacteer het VVR secretariaat via info@vvr.be. We helpen je graag verder.