Startende reisonderneming in de kijker: UPtravel

In onze nieuwste blogpost stellen we graag een veelbelovende nieuwkomer voor in de reiswereld: UPtravel. Opgericht door de gepassioneerde Charleen, is UPtravel ontstaan uit haar diepe liefde voor IJsland en haar verlangen om unieke reiservaringen te creëren. We spraken met Charleen om meer te weten te komen over het unieke verhaal achter UPtravel en wat deze reisonderneming zo bijzonder maakt.

VVR: Charleen, kun je ons wat meer vertellen over het ontstaan van UPtravel? Wat bracht je ertoe om je eigen reisonderneming te starten?

Charleen: Absoluut! UPtravel is geboren uit mijn liefde voor IJsland en mijn passie voor het creëren van unieke reiservaringen. Na verschillende tripjes die ik natuurlijk documenteerde op mijn sociale media, mijn passie voor het land die ik niet onder stoelen of banken kan steken en enkele blogposts op mijn instagrampagina werd ik lokaal de referentie voor anything Iceland. Dit zorgde ervoor dat ik mijn job bij een vooraanstaande reisorganisatie opgaf om als IJsland specialiste aan de slag te gaan bij een kleinschalige touroperator. Daar kon ik mijn passie voor IJsland combineren met mijn hobby, unieke reiservaringen samenstellen. Covid-19 gooide toen roet in het eten en mijn droomjob die was ik kwijt. Toen heb ik de sprong gewaagd en UPtravel opgericht!

VVR: Wat maakt UPtravel uniek in vergelijking met andere reisbureaus?

Charleen: UPtravel onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak. Elke reis wordt met toewijding samengesteld, met respect voor de IJslandse cultuur en de overweldigende natuur. Wat ons echt onderscheidt, is de aandacht voor de wensen van de reiziger. Geen standaardpakketten, maar op maat gemaakte ervaringen die een blijvende indruk achterlaten.

VVR: Wie is de typische klant van UPtravel?

Charleen: Mijn focus ligt op reizigers met een drukke agenda, zelfstandigen, of reizigers die streven naar kwaliteit in hun reiservaring die het te druk hebben om zelf een reis te plannen. Of het nu gaat om een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een avontuurlijke solo-reis, UPtravel biedt een service die naadloos aansluit bij hun behoeften.

VVR: Wat zijn je ambities met UPtravel?

Charleen: Mijn doel is om UPtravel te positioneren als een referentie in de branche, synoniem met vertrouwen en persoonlijke service. Op korte termijn wil ik de reiziger laten kennis maken met UPtravel en op lange termijn blijven groeien als persoon en als reisorganisatie.

VVR: Hoe ben je van plan om UPtravel bekend te maken bij het grote publiek?

Charleen: Ik geloof sterk in mond-tot-mondreclame en maak gebruik van social media, voornamelijk Instagram. Mijn doel is het opbouwen van een authentieke online gemeenschap die geïnspireerd wordt door de magie van IJsland.

VVR: Charleen, we zijn benieuwd naar de verschillende diensten die UPtravel aanbiedt. Wat maakt deze uniek en hoe kunnen potentiële reizigers profiteren van elk van deze opties?

Charleen:

UPplan: Dit is de meest gekozen optie én de ideale optie voor reizigers die op zoek zijn naar een op maat gemaakt reisplan. Ik ga op zoek naar de specifieke wensen en behoeften van de reiziger en ontwerp een gepersonaliseerd reisschema dat perfect aansluit bij hun verwachtingen. Tot slot wordt de ganse reis tot in de puntjes geregeld.

UP&away: Voor degenen die hun vlucht elders al geboekt hebben of graag zelf hun reisboekingen willen doen en meer controle willen over hun budget, is UP&away een geweldige keuze. Ik help bij het samenstellen van de perfecte IJslandervaring, maar de klanten nemen zelf de touwtjes in handen bij het boeken van accommodaties, vluchten en activiteiten.

UPgrade: Voor reizigers die al een reisplan hebben maar het willen optimaliseren, is UPgrade de juiste keuze. Ik onderzoek bestaande reisplannen en doe verschillende suggesties, zodat klanten het maximale uit hun reis kunnen halen.

Wat UPtravel echt onderscheidt, is mijn persoonlijke betrokkenheid bij elke stap. Ik sta garant voor authentieke en onvergetelijke IJsland belevingen, afgestemd op de voorkeuren van mijn klanten.

VVR: Tot slot, kun je ons vertellen over de recente lancering van UPtravel?

Charleen: Absoluut! UPtravel is onlangs net gelanceerd. Bekijk onze website, volg ons op social media of boek jouw eigen gepersonaliseerde IJslandervaring.

www.uptravel.be

Instagram: UPtravel.be
Facebook: UPtravel.Be

Certified Iceland Specialist

UPtravel – Beleef IJsland
A brand of Explore More bv


29 januari 2024