Home > E-Vram

E-Vram

Onder deze rubriek vind je de artikels die verschenen zijn in onze E-Vram of D-Evram

Algemene Vergadering VVR op 11 juni 2024

De Algemene Vergadering van de VVR vind dit jaar plaats op 11 juni 2024 te Dilbeek. Dit is het moment om jouw inspraak te laten gelden, je kandidaat te stellen voor het bestuur en jouw bestuurders te stemmen.

Herinnering: Indienen omzetcijfers 2023

Voor diegene die verzekerd zijn tegen Insolventie, Burgerlijke Aansprakelijkheid Reisondernemingen, en/of Calamiteiten, vergeet dan zeker niet om je omzetcijfers voor kalenderjaar 2023 tijdig door te geven.

Wat is een marktconform loon?

Maak als werkgever een succes van je aanwervingen, ook op lange termijn, door je verloningsbeleid slim aan de noden van je bedrijf aan te passen. Bekijk de mogelijkheden en onze ledenvoordelen.

Opleidingen

Nieuwe opleiding “Luchtvaart voor non-IATA reisprofessionals” aan. Verder ook nog het overzicht van enkele nuttige opleidingen op maat van de reissector. Lees ze allemaal binnenin.

Kalender

Een handig overzicht van alle evenementen, webinars en uitnodigingen voor reisprofessionals vind je in dit artikel en op de kalender van de VVR-website. Ben jij ook aanwezig?

Nieuwe Europese NIS2-richtlijn voor cybersecurity

Vanaf oktober 2024 verplicht de Europese NIS2-richtlijn ondernemingen in tal van nieuwe sectoren om strikte beveiligingsprincipes en risicobeheersmaatregelen te implementeren. De richtlijn moet de digitale weerbaarheid van Europa versterken door organisaties te verplichten om zich beter te beschermen tegen datalekken. Info en mogelijkheden tot steun in het artikel.