Home > E-Vram

E-Vram

Onder deze rubriek vind je de artikels die verschenen zijn in onze E-Vram of D-Evram

Nieuwigheden aangaande arbeidsongeschiktheid

Met nieuwe regelgeving inzake arbeidsongeschiktheid wil de overheid langdurig zieken vlotter opnieuw naar de werkvloer begeleiden én de werklast voor artsen inperken. De wetgeving bevat drie arbeidsrechtelijke maatregelen rond arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval.

Kalender

Een handig overzicht van alle evenementen, webinars en uitnodigingen voor reisprofessionals vind je in dit artikel en op de kalender van de VVR-website. Ben jij ook aanwezig?

Opleidingen

Ontdek het aanbod van de Belgian Travel Academy met IATA e-learnings en workshops social media. Schrijf je zo snel mogelijk in!

Onze leden-enquête

Het is ondertussen alweer 5 jaar geleden dat wij onze ‘Grote Leden-enquête’ hebben gelanceerd. Hoog tijd dus voor een stand van zaken van jullie tevredenheid over onze werking. Deze anonieme enquête neemt niet meer dan 10 minuten in beslag, maar is heel belangrijk voor de verbetering van onze dienstverlening.

De nieuwe lokale zoekfuncties van Google

Eind september stelde Google tijdens hun virtuele ‘Search On’ conferentie de nieuwe functies voor lokaal zoeken voor. Ook wij waren aanwezig en geven jullie in dit artikel een overzicht van enkele nieuwe functies die zeer interessant zijn voor de reissector.

Google lanceert Digital Atelier Incubator voor vrouwelijke ondernemers

Google heeft juist de lancering van hun ‘Digital Atelier Incubator’ aangekondigd. Een 3-maanden lange én gratis programma voor vrouwelijke ondernemers die ze voorziet van skills, coaching en netwerkgelegenheden om zo hun onderneming te laten groeien. Slechts dertig deelnemers zullen geselecteerd worden voor het programma. Word jij één van hen?