Home > E-Vram

E-Vram

Onder deze rubriek vind je de artikels die verschenen zijn in onze E-Vram of D-Evram

Ledenvoordeel – Vakantiebeurzen 2024

Als VVR-lid krijg je ook voor volgend seizoen in 2024 weer uitzonderlijke voordelen en kortingen bij de grote vakantiebeurzen: Holiday-Expo Roeselare, Vakantie Expo Antwerpen en vakantiesalon Brussel. Je vindt ze allemaal terug in dit artikel.

Travel Awards 2023

Vrijdag vonden voor het eerst sinds 2019 de Travel Awards opnieuw plaats. Deze keer in de prachtige Skyhall van Brussels Airport.

Vlaanderen en Schotland hernieuwen toerismepact

Toerisme Vlaanderen en VisitScotland, de toerismeorganisaties van Vlaanderen en Schotland, hebben een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Beide organisaties engageren zich om hun respectievelijke toeristische bestemmingen op een verantwoorde manier verder te ontwikkelen.

Doe mee aan de eerste VLAIO Awards

Op 19 maart 2024 reikt VLAIO de allereerste VLAIO AWARDS uit! Kreeg jouw kmo VLAIO-steun voor een innovatief project dat economisch succes, sociale meerwaarde of ecologische impact creëert? Stel je dan kandidaat voor 3 januari.

Opleidingen

De e-learnings zijn steeds beschikbaar: 5 modules over verschillende thema’s die deel uitmaken van de basiscompetenties waar iedere reisprofessional mee geconfronteerd worden.

Kalender

Een handig overzicht van alle evenementen, webinars en uitnodigingen voor reisprofessionals vind je in dit artikel en op de kalender van de VVR-website. Ben jij ook aanwezig?