#BETravelCongress 2024

Na de succesvolle lancering van ons eerste gezamenlijke UPAV-VVR Belgian Travel Congress, in het charmante Coimbra, Portugal, vorig jaar, zijn we verheugd u uit te nodigen voor de volgende editie die deze keer doorgaat van 18 tot en met 21 april in PortAventura World, gelegen aan de prachtige Costa Daurada in Catalonië, Spanje.

Dit jaar bundelen we opnieuw de krachten met UPAV om een nog onvergetelijkere ervaring te bieden. Terwijl de Costa Daurada bekend staat om zijn gastvrijheid, prachtige klimaat, en rijke culturele en natuurlijke erfgoed, biedt PortAventura World een wereld van avontuur met zijn themaparken, opwindende attracties, en uitnodigende themahotels.

Dit jaar staat het congres in het teken van ‘A Changing Mindset’, een thema dat we zullen verkennen door middel van inspirerende sprekers, interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.

We hebben een uitgebreid programma samengesteld dat ontworpen is om u te inspireren, uw netwerk uit te breiden en nieuwe inzichten in de reisindustrie te bieden.

Samen met onze partners beloven we enkele verrassingen die ook deze editie onvergetelijk zal maken.

Schrijf in vóór 26 februari en geniet van 50 Euro korting op je deelnameprijs.

Alle info en inschrijving: betravelcongress.be