#BETravelCongress: netwerken tijdens de ‘Market Place’

Een van dé netwerkmomenten tijdens het #BETravelCongress van UPAV en VVR is de ‘Market Place’ – een dynamische ontmoetingsplaats waar reisprofessionals in een persoonlijke setting samenkomen met een diverse groep van leveranciers. Dit is uw unieke kans om face-to-face te netwerken, strategische partnerschappen te vormen en exclusieve deals te sluiten.

Waarom deelnemen aan de ‘Market Place’?

  • Persoonlijk contact: in het digitale tijdperk is persoonlijk contact waardevoller dan ooit. De ‘Market Place’ biedt u de gelegenheid om directe relaties op te bouwen en te versterken met sleutelspelers in de industrie.
  • Op maat gemaakte oplossingen: ontdek producten en diensten die perfect aansluiten bij de behoeften van uw klanten. Onze leveranciers zijn erop gericht om op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw aanbod kunnen diversifiëren en verrijken.
  • Markttrends en innovaties: blijf vooroplopen in de branche door de laatste trends en innovaties te leren kennen. De ‘Market Place’ is de plek waar toekomstige trends zich ontvouwen en nieuwe ideeën tot leven komen.
  • Expertise: ontdek de expertise van jouw (nieuwe) leverancier tijdens one-on-one gesprekken. Bouw samen verder aan een sterke, langdurige zakenrelatie.

Wij nodigen alle reisprofessionals uit om deel te nemen aan dit B2B evenement. Of u nu op zoek bent naar nieuwe zakelijke mogelijkheden, uw netwerk wilt uitbreiden, of simpelweg de laatste ontwikkelingen in de reisindustrie wilt ontdekken, het #BETravelCongress en de ‘Market Place’ bieden u de perfecte setting.

Reserveer uw plek vandaag nog op het #BETravelCongress 2024.

Alle info & inschrijving: https://betravelcongress.be/

Tot ziens in PortAventura World!

Jouw VVR & UPAV Team

 

14 maart 2024