Opleiding – Talk and Travel

We hebben nog enkele plaatsen vrij voor de opleiding Talk and Travel van dinsdag 19 november 2019 te Berchem

Hoe schrijf je een persbericht? Wat kun je verbeteren aan je nieuwsbrief? En welke zijn de beste kanalen om met je klanten te communiceren? Ook voor reiskantoren en kleine of middelgrote reisorganisaties is goeie communicatie van levensbelang.

Voor de derde keer al nodigt de VVR travel journalist en travel content-expert Johan Lambrechts (Het Laatste Nieuws & Roularta) en communicatie-specialist Pieter Weymans uit voor een praktische, interactieve workshop rond ‘Communiceren met je travel klanten & de media’. Die vindt plaats op dinsdag 19 november 2019 in Park Inn by Radisson Antwerp (vlak bij het station van Berchem). Op basis van de feedback van 80 enthousiaste deelnemers is de unieke opleidingsdag nog een pak praktischer geworden. Je gaat niet alleen naar huis met een resem bruikbare tips & tricks, maar ook met je communicatietopics voor de volgende maanden, een kant-en-klaar persbericht en een kritische kijk op je nieuwsbrief.

kom te weten

– hoe je je omzet verhoogt met een kanjer van een nieuwsbrief en de juiste infokeuzes
– hoe je een contentkalender maakt voor het komende jaar
– hoe je véél meer doet met een beperkt budget dan je wel denkt
– hoe je een goede database maakt
– hoe je als reiskantoor en kleine of middelgrote reisorganisatie met owned media en beklijvende content je publiek passioneel warm maakt voor je aanbod

Dinsdag 19 november 2019
Van 9 tot 17 uur (ontvangst vanaf 8u30)

Deelnameprijs:

250€ voor VVR leden
300€ voor niet-leden

Exclusief BTW
Syllabus en lichte maaltijd zijn inbegrepen

Inschrijven kan via deze link.

VVR is erkend als dienstverlener voor opleidingen bij de KMO-Portefeuille onder het erkenningsnummer DV.O103255. Hierdoor kunnen KMO-ers gevestigd in Vlaanderen genieten van subsidies voor onze opleidingen.

Meer info over onze opleiding vind je terug op onze website:
https://www.vvr.be/bibliotheek/opleidingen/