UN World Tourism Day

Vandaag, vrijdag 27 september, is het de UN World Tourism Day!

Gezien de hele situatie met Thomas Cook/Neckermann zou je haast vergeten om hier even bij stil te staan. Alle reisprofessionals zijn reeds sedert maandag bezig met het grondig opvolgen van alle lopende dossiers en staan hun klanten optimaal bij. Een mooi staaltje van professionaliteit en klantgerichtheid die bijzonder gewaardeerd wordt.

Toerisme is inderdaad een van de en zoniet de belangrijkste economische sector ter wereld. Dit is iets wat jammer genoeg niet overal erkend wordt. Gezien het belang van de sector, gezien het feit dat vakantie door velen als een basisbehoefte ervaren wordt en gezien de verschillende geldende regelgevingen is het dan ook van het grootste belang dat er in de sector echte professionals actief zijn.

Dit jaar staat de dag volledig in het teken van jobs in het toerisme. Naar aanleiding hiervan ontwikkelde de UNWTO een onderzoek naar ‘The Future of Work in Tourism’ en vraagt hiervoor jouw inbreng.

De resultaten zullen voorgelegd worden tijdens de G20 in oktober te Japan. De enquête is beschikbaar in 4 talen via deze link: https://impulsa.estudiosdeployment.es/471921…

Meer informatie over de UN World Tourism Day 2019 kan je terugvinden op de website. http://wtd.unwto.org/content/world-tourism-day-2019
Gebruik voor je social media de hashtag #WTD2019

Voor alle reisprofessionals die dit lezen. Gezien de situatie bij Thomas Cook zijn er jammer genoeg 75 mensen die hun job verliezen. Wij hebben er echter vertrouwen in dat deze travel professionals snel weer een job zullen hebben. Het gaat om goed opgeleide, perfomante en sterk gemotiveerde medewerkers. VVR zal dan ook graag CV’s en Vacatures tussen de markt en deze mensen uitwisselen.